Acasă Actualitate Concurs de eseuri organizat de Facultatea de Teologie din Craiova

Concurs de eseuri organizat de Facultatea de Teologie din Craiova

Facultatea de Teologie din Craiova organizează un concurs de eseuri pe tema „Teologia în actualitate. Ortodoxia în societatea occidentală”. La concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 18 – 25 ani, din ţară şi străinătate. Eseurile vor fi trimise în plic închis, la sediul Facultăţii de Teologie, str. A.I. Cuza, nr. 13, 200565, Craiova, judeţul Dolj, cu menţiunea: pentru concursul „Teologia în actualitate. Ortodoxia în societatea occidentală”.
Date tehnice referitoare la eseu: maxim 15 pagini, format A4, scris la 1,5 rânduri, marginea din stânga 2,5 cm, restul marginilor 2 cm, titlul eseului – caractere Times New Roman de 14 pt. bold, centrat; numele şi prenumele autorului – caractere Times New Roman de 12 pt. bold şi italic, aliniat la două rânduri de titlu; textul eseului – caractere Times New Roman de 12 pt.
Termenul limită de trimitere a eseului este 31 octombrie 2008, data poştei. Rezultatele concursului se vor anunţa în termen de 30 de zile de la data primirii lucrărilor. Se va acorda un premiu unic în valoare de 1000 Euro.
Cocursul face parte din seria de manifestări organizate cu prilejul declarării anului 2008 ca “Anul Sfintei Scripturi”. Amintim că în anul 2008 sunt sărbătorite două date aniversare legate de Sfânta Scriptură, în anul 1508 s-a tiparit primul Liturghier pe teritoriul ţării noastre, iar în 1688 s-a tipărit prima ediţie integrală a Bibliei în limba română.

Exit mobile version