12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul primar al Craiovei, Vasile Bulucea, internat la Terapie Intensivă

Fostul primar al Craiovei, Vasile Bulucea, internat la Terapie Intensivă

Fostul primar al Craiovei şi fost ministru al transporturilor în perioada comunistă, Vasile Bulucea, a fost adus de urgenţă, în urmă cu două zile, la Spitalul nr.2 "Filantropia" Craiova şi internat în Secţia de Terapie Intensivă, el suferind, potrivit medicilor, de o boală a sângelui.
Directorul Autorităţii de Sănătate Publică Dolj, medicul Dan Gabriel Mogoş, afirmă că fostul edil al Craiovei a fost internat marţi, el suferind de o boală a sângelui. "Am fost informat că domnul Bulucea ar suferi de un deficit de trombocite, este vorba despre o boală a sângelui. În urmă cu două zile a fost internat la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului «Filantropia»", a declarat Dan Mogoş.
Directorul ASP Dolj spune că starea de sănătate a pacientului s-a mai ameliorat, fiind în continuare internat la Secţia de Terapie Intensivă. "Medicii de acolo mă ţin la curent cu starea pacientului. Acum am înţeles că starea de sănătate s-a ameliorat, dar este ţinut în continuare la Clinica de Terapie Intensivă", a precizat directorul ASP Dolj, Dan Gabriel Mogoş.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, afirmă că a fost sunat de soţia fostului primar care i-a solicitat s-o ajute. "M-a sunat soţia lui şi mi-a spus că este în stare gravă. Suferă de o boală grea. Am înţeles că este vorba de o boală a sângelui. Problema este că are şi o grupă de sânge rară, AB IV", a spus Prioteasa, citat de Mediafax.
Vasile Bulucea a fost primar al Craiovei între anii 1973 -1977, fiind ales şi după revoluţie în fruntea municipiului pentru două mandate consecutive. Vasile Bulucea a mai îndeplinit şi funcţia de ministru al transporturilor pe timpul regimului comunist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS