11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVanghelie i-a contestat lui Iliescu calitatea de intelectual

Vanghelie i-a contestat lui Iliescu calitatea de intelectual

Biroul Permanent Naţional al PSD nu a luat astăzi în discuţie candidaturile pentru Primăria Bucureşti, întrucât doar Comitetul Executiv al partidului are atribuţia validării acestor propuneri, iar acesta se va întruni abia după summitul NATO. Şedinţa Biroului Permanent a fost însă scena unor certuri între Vanghelie şi Iliescu, care s-au acuzat unul pe altul că nu sunt de stânga
Potrivit unor participanţi la discuţie, cel care ar fi început discuţia în contradictoriu ar fi fost Vanghelie, care i-ar fi reproşat lui Iliescu faptul că îl sprijină pe Sorin Oprescu, pe care l-a caracterizat drept un apropiat al controversatului om de afaceri Costel Bobic, unul dintre afaceriştii atacaţi în ultimele zile de primarul de la sectorul 5. Vanghelie ar mai fi spus că PSD, cu asemenea oameni, riscă să fie din nou condus din umbră "de interlopi" şi i-ar mai fi reproşat fostului şef de stat că nu este om de stânga, întrucât îl sprijină pe Tăriceanu şi pe liberali, informează NewsIn.
Acest reproş l-a enervat la culme pe Iliescu, acesta spunându-i primarului că are averi prea mari şi nejustificate pentru cineva care se revendică de stânga şi că face rău partidului prin "vangheliade" şi pomeni electorale.
Vanghelie nu s-a lăsat şi a ironizat calitatea de intelectual a lui Iliescu, prevenindu-l că, dacă ar candida într-un "colegiu de intelectuali", nu ar ajunge sigur în Parlament. Tot Iliescu a pus punct discuţiei, moment în care şi Mircea Geoană a intervenit, schimbând subiectul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS