24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiga I, etapa 23 - Gloria Bistriţa-Dinamo 1-1

Liga I, etapa 23 – Gloria Bistriţa-Dinamo 1-1

Gloria Bistriţa şi Dinamo au remizat astăzi, scor 1-1, în primul meci din cadrul etapei a 23-a a Ligii I disputat la Reghin, informează NewsIn.

GLORIA BISTRIŢA – DINAMO 1-1 (Coroian 3 / Fl. Bratu 52-pen)

Gloria: Tătăruşanu – D. Matei, Frăsinescu, D. Toma, F. Ganea – Ragipovic (Dumitra 59), Nalaţi, Achim (M. Rus 80), R. Dobre (Tilincă 65) – Coroian, Negrean. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Dinamo: Lobonţ – Blay, Moţi, Izvoranu, Pulhac – Ad. Cristea, Mărgăritescu, Ropotan (Torje 46), Boştină (C. Munteanu 60) – Bratu, Dănciulescu (Miranda 46). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Achim 52 / Fl. Bratu 82

Arbitri: Ovidiu Haţeganu – Zoltan Szekely, Iulian Szekely.

Stadion: Avântul (Reghin); Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min 3: Cristian Coroian a reluat în poartă cu o lovitură de cap din şase metri centrarea venită de la un coechipier.

1-1, min 52: Sebastian Achim l-a ţinut în careu pe Florin Bratu, arbitrul a acordat penalty, iar acelaşi Bratu a executat cu siguranţă.

În minutul 10, Izvoranu a scos de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Cristian Coroian, care a reuşit să câştige duelul cu Bogdan Lobonţ.

Formaţia din Ştefan cel Mare a fost însoţită la Reghin de doi dintre acţionarii clubului, Cristi Borcea şi Vasile Turcu, dar şi de fostul conducător Gigi Neţoiu, cei trei luând loc unul lângă altul la tribuna I.

La începutul reprizei secunde, cei aproximativ 1.500 de fani ai lui Dinamo prezenţi la meci au afişat un banner "Nea Mircea, întoarce-te acasă", prin care îi cereau tehnicianului lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, să revină la echipa roş-albă, pe care a mai pregătit-o între 1985 şi 1990.

Fundaşul ghanez George Blay s-a aflat la primul meci pentru Dinamo în anul 2008, după ce în această iarnă a fost foarte aproape de a se transfera în mai multe rânduri la echipe din ţară şi străinătate.

Cele două formaţii sunt neînvinse în 2008, în Liga I. Ardelenii au obţinut o victorie şi trei rezultate de egalitate, în timp ce dinamoviştii au câştigat două jocuri şi au terminat alte două la egalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS