Acasă Actualitate Condescu: Pandurii – Universitatea Craiova, un meci al suferinţei

Condescu: Pandurii – Universitatea Craiova, un meci al suferinţei

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, crede că partida cu Universitatea Craiova, programată duminică, în etapa a XXI-a a Ligii I, este "un meci al suferinţei" pentru că ambele formaţii au probleme în clasament.

"Nu cred că trebuie să spunem că este un derbi. Dacă toate meciurile le-am numi derbi, atunci ar fi şi acesta. Este mai mult un meci al suferinţei pentru că nici noi nu stăm nemaipomenit, şi nici Craiova. Nu avem altă alternativă în acest meci decât victoria. Toate meciurile le abordăm aşa, chiar dacă zicem uneori că e bun şi un egal. Înaintea meciului cu Timişoara aş fi spus clar că nu mă interesează egalul şi vreau doar victorie. Acum, după ce am luat bătaie, spun că ar fi fost bun şi un punct. Pentru noi e mai rău că nu am putut profita de situaţia favorabilă care s-a creat în etapa care a trecut. Acum nu mai contează ce fac alţii, indiferent de rezultatele celorlalte echipe nouă ne trebuie puncte şi mai trebuie să ne ajutăm şi noi singuri", a spus Marin Condescu, citat de Agenţia Mediafax.

Antrenorul echipei Pandurii, Joaquim Teixeira, a precizat că îi va putea folosi în meciul cu Universitatea Craiova şi pe jucătorii Carlos Cardoso, Ilie Iordache şi Constant Djakpa, iar formaţia de start va suferi modificări faţă de partida pierdută, scor 1-3, în faţa formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara.

Exit mobile version