11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Băsescu - secretar general al OT PD-L

Elena Băsescu – secretar general al OT PD-L

Elena Băsescu a fost aleasă cu 377 de voturi pentru din cele 383 valabil exprimate secretar general al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PD-L). Alegerile au avut loc duminică, la Palatul Parlamentului, unde s-au înscris în cursa pentru funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret trei candidaţi: Elena Băsescu, Bogdan Boza şi Călin Cosmin Petruţ.
Bogdan Boza, care a candidat la funcţia de secretar general cu moţiunea "Ofer profesionalism, nu nepotism", a obţinut două voturi, iar Călin Cosmin Petruţ a obţinut patru voturi.
Elena Băsescu a spus în discursul său că actuala ei candidatură la funcţia de secretar general al partidului este o "tradiţie şi nu nepotism, cum spun unii", referindu-se la acuzaţiile principalului său contracandidat, Bogdan Boza. "În SUA nimeni nu i-a imputat lui George W. Bush că este băiatul lui tata", a declarat Elena Băsescu.
Boza a declarat, în repetate rânduri, că şefii partidului au făcut presiuni asupra sa, pentru a renunţa la candidatură, în favoarea fiicei preşedintelui. Tinerii prezenţi la alegeri au amendat cu cartonaş roşu discursul lui Bogdan Boza, deoarece acesta a adus o serie de acuzaţii la adresa fiicei preşedintelui.
Tinerii democrat-liberali l-au desemnat pe George Rusescu pentru a ocupa postul de secretar general adjunct. În acelaşi timp, au fost aleşi şi vicepreşedinţii Organizaţiei de tineret a PDL: Bogdan Ţiţei, Răzvan Stan, Aurelian Chiriac, Ştefan Stoica, Cristian Daniel Florian, Constantin Dan Neagu, Darius Pintilie, Dorin Sava, Adrian Florentin Oprică şi Marius Vătavu.
Elena Băsescu a afirmat la postul Realitatea TV că va renunţa la activitatea de model pentru a se implica mai mult în politică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII