13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: Incendiul în Drumul Taberei

Bucureşti: Incendiul în Drumul Taberei

Pomperii au reuşit să stingă incendiul produs astăzi, la imobilul din cartierul bucureştean Drumul Taberei, şi au stabilit că acesta a izbucnit după ce o candelă pe care bătrânele o ţineau aprinsă a căzut pe patul dintr-un dormitor.

"Am vorbit cu doamna şi cu sora acesteia şi am aflat că aveau o candelă în dormitor. Dat fiind că focul a pornit din dormitor nu din bucătărie, cel mai probabil este că a fost generat de acea candelă. După cum ne-au spus locatarele, candela fusese aprinsă iar locul ei era deasupra patului, aşa că, cel mai probabil, a căzut şi a aprins aşternuturile. De-aici toată nenorocirea", a declarat agenţiei Mediafax şeful pompierilor trimişi să stingă incendiul.

Deşi pompierii au început să-i evacueze pe locatari, intenţia lor fiind ca nimeni să nu mai rămână în blocul cu zece etaje, operaţiunea nu a mai fost finalizată întrucât focul a fost stins.

Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, imediat fiind trimise pentru intervenţie patru maşini de pompieri- trei cu apă şi una pentru descarcerare.

Ajunşi la locul incendiului, pompierii au constatat că focul este extrem de puternic, motiv pentru care au cerut echipe suplimentare.

Pompierii au spart geamurile de pe casa scării, care fusese inundată de un fum gros, pentru a-i putea evacua în siguranţă pe locatarii apartamentelor de la etajele superioare, nemaifiind astfel nevoie de autoscară.

Blocul afectat de incendiu se află pe strada Valea Argeşului, la numărul 6.

Apartamentul de la parter, care a fost cuprins de flăcări, are două camere şi a fost complet distrus de incendiu.

În apartamentul de la parter locuiau două surori octogenare. Bunurile din locuinţă au fost complet distruse, din apartament rămânând, practic, doar pereţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS