10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGiovanna Reggiani nu a fost violată de Mailat

Giovanna Reggiani nu a fost violată de Mailat

Raportul medico-legal indică faptul că Giovanna Reggiani nu a fost violată, confirmând ipoteza iniţială că Romulus Mailat, principalul suspect în cazul morţii acesteia, nu a săvârşit o agresiune sexuală, a declarat ataşatul de Interne în Italia, comisarul şef Marian Mândroc.

"Raportul medico-legal confirmă ipoteza iniţială, aceea că Nicolae Romulus Mailat nu a săvârşit o agresiune sexuală. În zona genitală nu există escoriaţii, nu există echimoze, iar victima era îmbrăcată", a precizat Marian Mândroc.

Ataşatul de Interne în Italia a mai spus că Nicolae Romulus Mailat va fi acuzat de omor şi de tâlhărie, urmând ca procesul să înceapă la mijlocul lunii februarie.

Poliţia italiană l-a arestat, în luna noiembrie 2007, pe românul Nicolae Romulus Mailat, originar din localitatea Vurpăr, cu domiciliul în Avrig, judeţul Sibiu, pentru agresarea Giovannei Reggiani, în vârstă de 47 de ani, al cărei trup aproape neînsufleţit l-ar fi abandonat într-un şanţ din apropierea gării Tor di Quinto din Roma. Victima agresiunii a murit la scurt timp după agresiune, la spitalul Sant'Andrea, ca urmare a leziunilor grave suferite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS