Acasă Actualitate Locuinţe proprietate personală pentru angajaţii Ministerului Apărării

Locuinţe proprietate personală pentru angajaţii Ministerului Apărării

Înscrierile pentru locuinţele din zona Antiaeriană vor începe săptămâna viitoare şi se vor încheia pe data de 31 martie 2008, a stabilit, în şedinţa de vineri, 25 ianuarie, Comisia de coordonare a Programelor de construire de locuinţe proprietate personală pentru angajaţii Ministerului Apărării.            
Înscrierile se vor desfăşura on-line, accesând pagina din internet a Ministerului Apărării – www.mapn.ro/secţiunea Focus, cu respectarea  “Condiţiilor, criteriilor şi punctajelor pentru selecţia personalului armatei”, elaborate de comisie şi aprobate recent de Ministrul Apărării. De la 1 aprilie, banca finanţatoare va iniţia procedura proprie de selecţie a personalului armatei înscris în program.
De asemenea, în cadrul întâlnirii de vineri au fost discutate planurile unităţilor locative ce urmează să fie realizate în cadrul acestui program, stabilindu-se  că vor fi construite circa 1800 de spaţii de locuit.
Comisia de coordonare a avizat, de asemenea, modul de funcţionare a comisiilor teritoriale de coordonare a programelor de construcţii de locuinţe din urmatoarele locaţii: Buzău, Cluj-Napoca, Craiova, Focşani, Galaţi, Predeal şi Sibiu.
Pentru complexul Străuleşti-Băneasa, primul cartier destinat angajaţilor Ministerului Apărării, au demarat, pe data de 10 ianuarie, procedurile de predare-primire a locuinţelor, procesul fiind în prezent în desfăşurare.

Exit mobile version