14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCorpul de control al premierului, în verificări la SNLO

Corpul de control al premierului, în verificări la SNLO

Corpul de control al premierului Călin Popescu Tăriceanu efectuează verificări la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO). Conducerea SNLO a precizat că în această perioadă, în cadrul societăţii aflate în portofoliul Ministerului Economiei şi Finanţelor, sunt în derulare mai multe controale ale unor instituţii specializate din Bucureşti, printre care Corpul de control al primului-ministru şi Corpul de control al ministrului economiei şi finanţelor, Varujan Vosganian.
Directorul general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, Eugen Davidoiu, a lăsat să se înţeleagă faptul că toate controalele au legătură cu dosarul de lichidare a Societăţii pentru Închiderea şi Conservarea Minelor SA Târgu Jiu şi cu lichidatorul BNP Consult Craiova.
„Încercăm să le punem la dispoziţie toate documentele pe care ni le solicită. Avem cele două corpuri de control care derulează verificări, mai sunt poliţia şi Direcţia Naţională Anticorupţie şi trebuie să ne ocupăm şi de activitatea curentă“, a declarat Eugen Davidoiu, directorul general al SNLO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS