21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicoleta Grasu a fost desemnată atleta anului 2007

Nicoleta Grasu a fost desemnată atleta anului 2007

Sportiva Nicoleta Grasu a fost desemnată astăzi cea mai bună atletă a anului 2007, la Gala anuală de decernare a premiilor organizată de Federaţia Română de Atletism (FRA).

Nicoleta Grasu a primit această distincţie ca urmare a rezultatelor obţinute de-a lungul anului în proba de aruncare a discului: locul 1 la reuninea de Atletism de la Padova, locul 3 în finala mondială IAAF de la Stuttgart, locul 4 la CM de atletism de la Osaka şi locul 7 la Cupa Europeană de iarnă.

Ceilalţi sportivi nominalizaţi la titlul de Atlet al anului au fost: Cristina Casandra (3.000 m obstacole), Bianca Perie (aruncarea ciocanului), Elena Lavric (800 m) şi Lidia Şimon (maraton).

FRA a mai acordat alte distincţii pentru cei mai buni seniori ai anului 2007. Aceştia sunt maratonista Lidia Şimon, locul 5 la CM de la Osaka, Claudia Ştef, locul 6 la Osaka în proba de 20 km marş, Cristina Casandra, locul 6 în finala de 3.000 de metri obstacole a CM de la Osaka, Adelina Gavrilă, multiplă campioană de triplu slat, şi Monica Stoian, locul 13 la Cupa Mondială de aruncări pe timp de iarnă de la Yalta.

Ceremonia a avut loc în sala "Nichita Stănescu" din incinta Centrului Cultural al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, printre personalităţile prezente numărându-se Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Diana Oprea, Gabriela Szabo sau Doina Melinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS