5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu dispărut gunoaiele din curtea spitalului

Au dispărut gunoaiele din curtea spitalului

Conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova s-a autosesizat după articolul de ieri din Gazeta de Sud şi i-a pus pe muncitorii unităţii la treabă. În cursul dimineţii, gunoaiele care zăceau împrăştiate lângă containerele goale au fost adunate, încărcate într-o remorcă şi duse la groapa de gunoi a oraşului. Directorul administrativ al spitalului, Marian Velişcoiu, a declarat că i-ar fi pus oricum pe oameni la muncă şi fără intervenţia ziariştilor. „Miercurea e ziua în care cei de la Salubritate ridică gunoaiele. Oricum se făcea curăţenie“, a spus Velişcoiu.

Managerul Spitalului de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Calangiu, susţine, în schimb, că vina pentru gunoaiele aruncate pe jos nu o poartă spitalul, ci… vecinii. Aceştia preferă să aducă gunoaiele în curtea spitalului, deşi ar trebui să aibă contracte cu Salubritatea.

Având în vedere că locuinţa cea mai apropiată este la 50 de metri, este greu de crezut că vecinii îşi aduc gunoaiele în curtea spitalului când ar putea să opteze mai degrabă pentru alte locuri mai la îndemână, din incinta pieţei agroalimentare, de exemplu.

Ca să-i ţină totuşi departe pe presupuşii intruşi, angajaţii spitalului au închis poarta de acces dinspre Serviciul de Ambulanţă, legând-o cu o sârmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII