12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateChivu se însoară cu Adelina Elisei după EURO 2008

Chivu se însoară cu Adelina Elisei după EURO 2008

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a hotărât să se însoare cu logodnica sa Adelina Elisei după terminarea Campionatului European de fotbal din 2008, informează site-ul oficial al fundaşului de la Internazionale Milano.
Sursa citată anunţă că Adelina şi Cristi s-au logodit sâmbăta trecută, la Milano, şi că atunci a avut loc şi cererea în căsătorie. Cristian Chivu îşi va oficializa relaţia după ce se va termina Campionatul European de fotbal, unde va evolua alături de echipa naţională de fotbal a României.
"N-au avut timp să stabilească şi alte detalii legate de ceremonie. S-au pierdut în discuţii despre cum ar arăta o mini-echipă de fotbal pe numele Chivu, cu cine ar trebui să semene copiii, etc", scrie site-ul oficial al căpitanului echipei naţionale, care anunţă că vor urma şi alte detalii referitoare la evenimentul care va avea loc în vara anului următor.
Cristian Chivu are 27 de ani, iar în 1999 a plecat de la Universitatea Craiova la Ajax Amsterdam, apoi la AS Roma, iar în prezent evoluează la gruparea italiană Internazionale Milano. Adelina Elisei (25 de ani) este prezentatoare la televiziunea Antena 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU