11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExplozii datorate acumulărilor de gaze, soldate cu nouă răniţi

Explozii datorate acumulărilor de gaze, soldate cu nouă răniţi

Şapte persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, azi-dimineaţă, în jurul orei 5.30, într-o explozie urmată de un incendiu la o casă din Breaza. În imobil locuiau două familii. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, iar incendiul a distrus 50 de mp din acoperiş. Victimele au fost transportate la spital. Un băiat de 12 ani a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini, iar fetiţa, de 11 ani, are în plus traumatisme la cap.
Doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 37 de ani, prezintă arsuri pe diferite părţi ale corpului. Cea de-a şaptea persoană rănită a suferit doar o luxaţie la mână.
În cursul acestei dimineţi de marţi şi un bloc de garsoniere din Botoşani a fost afectat de o explozie. Deflagraţia a fost provocată de o butelie artizanală şi s-a soldat cu doi răniţi şi mai multe locuinţe avariate. Locatarii imobilului susţin că uşile şi geamurile de la garsonierele lor au fost distruse, iar imediat după deflagraţie s-a instalat panica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS