Acasă Actualitate Fotbal: Beckham vrea să evolueze la naţionala Angliei şi în preliminariile pentru...

Fotbal: Beckham vrea să evolueze la naţionala Angliei şi în preliminariile pentru CM din 2010

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei, David Beckham, care se află în prezent în Australia, pentru un meci demonstrativ, a declarat că vrea să evolueze în continuare la prima reprezentativă şi în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.
Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani se află în Australia pentru un meci amical dintre LA Galaxy şi FC Sydney. El a evoluat pentru a 99-a oară şi în ultima partidă a Angliei din preliminariile Campionatului European, pierdută cu 2-3 în faţa Croaţiei, ceea ce a dus la ratarea calificării naţionalei Angliei.
"Vrea să mai joc şi mă simt în stare. Am experienţă şi dorinţa de a evolua pentru ţara mea. Sper ca următorul antrenor să-mi ofere ocazia să mai joc", a declarat mijlocaşul englez. El s-a referit şi la grupa Angliei din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. "Croaţia este o echipă foarte dificilă. Grupa este una grea, în care trebuie să respectăm toate echipele. Trebuie să avem o atitudine pozitivă, pentru că este uşor să ratezi calificarea", a mai afirmat Beckham.

Exit mobile version