17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSărbători de iarnă la Tismana

Sărbători de iarnă la Tismana

Toate cele 70 de locuri de cazare disponibile la Centrul de agrement Tismana pentru cei dornici să-şi petreacă aici sărbătorile de iarnă din acest an au fost ocupate încă din luna septembrie.

 

Oferta de iarnă a Centrului de agrement Tismana, care aparţine de Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Gorj, a cuprins 70 de locuri de cazare în camere de două până la şase paturi. Foarte multe persoane, atât din Târgu Jiu, cât şi din judeţ, şi-au manifestat dorinţa de a petrece sărbătorile de iarnă la Tismana. „Cele 70 de locuri au fost ocupate încă din luna septembrie. Oferta de anul acesta de la Tismana este cuprinsă între 22 decembrie 2007 şi 6 ianuarie 2008, astfel că oaspeţii noştri vor avea ocazia să sărbătorească Anul Nou la Centrul de agrement Tismana, aflat într-o zonă de rară frumuseţe“, a spus Horaţiu Gorun, directorul DJT Gorj.

Preţuri mici

Ca în fiecare an, pe lângă serviciile de calitate oferite de gazde, pe turişti i-au mai atras şi preţurile destul de mici practicate de DJT Gorj. Perioadele pentru vacanţa de iarnă, cuprinse în ofertă, sunt: 23 – 28 decembrie, cinci zile la Tismana, biletul costând 235 de lei de persoană; 30 decembrie – 2 ianuarie, trei zile la preţul de 250 de lei de persoană, iar ultima ofertă este cea cuprinsă între 3 şi 6 ianuarie, patru zile de cazare şi masă, la preţul de 188 de lei de persoană. Fiecare cameră are încălzire prin centrală proprie, apă caldă curentă şi televizor cu cablu.

Centrul de agrement Tismana are o bază sportivă multifuncţională şi un parc de joacă. Cina festivă într-o atmosferă de sărbătoare, mâncarea tradiţională din Gorj şi un scurt program artistic sunt cele câteva surprize pe care reprezentanţii DJT Gorj le pregătesc oaspeţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS