9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOana Pellea a câştigat din nou procesul cu Gigi Becali

Oana Pellea a câştigat din nou procesul cu Gigi Becali

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, astăzi, apelul lui Gigi Becali în procesul în care Oana Pellea a cerut despăgubiri de la preşedintele PNG, pentru folosirea de către acesta, fără permisiune, în campania electorală din 2004, a imaginii tatălui ei, actorul Amza Pellea.
Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti stabiliseră data de 11 octombrie ca ultim termen până la care Oana Pellea şi Gici Becali pot ajunge la o înţelegere. Instanţa a dispus ca Gigi Becali să-i plătească actriţei Oana Pellea 2000 de lei cheltuieli de judecată.
În martie 2006, Tribunalul Bucureşti a decis că Gigi Becali va trebui să-i plătească Oanei Pellea despăgubiri în valoare de 350 de milioane de lei vechi (35.000 de RON) în dosarul în care actriţa a cerut plata unor drepturi de autor pentru folosirea de către Becali, fără drept, a imaginii tatălui ei, Amza Pellea. Oana Pellea l-a acuzat pe Becali că a folosit imagini cu tatăl ei, din filmul Mihai Viteazul, într-un videoclip difuzat în campania electorală prezidenţială din 2004. Actriţa a susţinut că, în calitate de unică moştenitoare a tatălui său, este singura în măsură să autorizeze reproducerea publică a creaţiei artistice a lui Amza Pellea. Oana Pellea ceruse daune de două miliarde de lei vechi (200.000 de RON)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS