Acasă Actualitate Dorinel Munteanu: „Nu intenţionez să mă retrag de la naţională”

Dorinel Munteanu: „Nu intenţionez să mă retrag de la naţională”

Antrenorul-jucător al lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat astăzi, pentru NewsIn, că nu intenţionează să se retragă de la echipa naţională, adăugând că va mai trece timp până când se va despărţi de tricolori.
"Nu intenţionez să mă retrag de la naţională. Nu am spus niciodată acest lucru. Alţii au insinuat retragerea mea. Când mă voi decide să mă retrag, voi face o conferinţă de presă specială, dar nu cred că momentul respectiv va fi chiar aşa de apropiat", a declarat Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe selecţii la echipa naţională (134).
Totodată, Munteanu a ţinut să precizeze că nu acceptă să se retragă în meciul cu Albania, aşa cum i-a propus selecţionerul, subliniind că îşi doreşte propriul meci de retragere. "Nu mă simt bătrân şi încă pot juca la un nivel ridicat. Domnul Piţurcă a spus că îmi voi face retragerea la meciul cu Albania, dar nu vreau acest lucru, fiindcă îmi voi pregăti eu retragerea. Nu este momentul acum. Nu comentez decizia selecţionerului. Piţurcă este de părere că a luat decizia cea mai bună, are alte soluţii pentru meciurile cu Olanda şi Luxemburg", a spus Munteanu.
Cât priveşte neconvocarea la meciul cu Olanda, Munteanu şi-a reiterat regretul că nu va fi prezent în meciul cu Olanda. "Normal că mă apucă un dor şi un oftat că nu pot fi pe teren în meciul cu Olanda, dar asta este situaţia. Am discutat cu Piţurcă cu o săptămână înainte de anunţarea convocărilor şi am căzut de acord că este mai bine să nu fiu convocat", a mărturisit Dorinel.
În final, fotbalistul şi-a exprimat convingerea că România nu va fi învinsă în meciul de sâmbătă, chiar dacă un eventual eşec l-ar ajuta să revină la echipa naţională. "Nu cred că România va pierde meciul cu Olanda. În mintea mea nu se află niciun rezultat negativ. E mai bine ca naţionala să câştige, fiindcă ea nu stă neapărat în Dorinel", a mai spus Munteanu, care a mărturisit că nu concepe ca cineva din interiorul naţionalei să se gândească la îndepăratrea lui de la lotulul tricolorilor.

Exit mobile version