10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Înşelăciune, evaziune fiscală şi fals intelectual

Dolj: Înşelăciune, evaziune fiscală şi fals intelectual

Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor  din cadrul IPJ Dolj au finalizat cercetările în dosarul privind pe L. Dumitru, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, cercetat  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală şi fals intelectual.
S-a reţinut că  acesta, în calitate de administrator la  o societate comercială din comuna Vârvoru de Jos, în  anul 2005, a emis mai multe file CEC, în valoare de 131.261 lei, pentru achitarea unor mărfuri, care ulterior au fost  introduse la plată şi  refuzate pe motivul lipsei totale de disponibil în cont.
Din cercetări a mai reieşit că, în perioada martie-decembrie 2005, prin neînregistrarea în contabilitate a tuturor operaţiunilor comerciale derulate, societatea s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul consolidat al statului cu suma de 18.051 lei.
Dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de trimitere în judecată a învinuitului, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS