12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoni-k îşi face şcoală de muzică şi coregrafie

Moni-k îşi face şcoală de muzică şi coregrafie

Cei mai aspri critici şi cei care au îndrumat-o spre muzică au fost părinţii ei. După ce a cântat alături de mulţi artişti din România, se dedică acum domeniului de producţie. Alături de prietenul ei compune piese pentru alţi artişti din ţară.

Monica Mândrescu, cunoscută şi cu numele de scenă Moni-k, nu mai vrea să cânte alături de nimeni din România. Se ocupă mai mult de partea de producţie şi compoziţie pentru alţi artişti şi pentru albumul individual, lansat în luna martie. „Momentan, lucrez la următorul album şi am lăsat-o mai moale cu concertele. Nu mai vreau colaborări pentru că m-am cam săturat. Persoanele cu care colaborezi sunt caractere diferite şi, în unele cazuri, asta devine o problemă. De acum încolo, eu decât le compun piesele, iar ei le interpretează singuri“, a declarat Moni-k.

Tematica de pe cel mai nou album este realitatea. „Shot după shot“ este albumul solo de debut, semnat Moni-k, un album de atitudine. Toate piesele sunt compuse de Moni-k şi inspirate din viaţa proprie. Artista a recurs la o schimbare de 180 de grade. Nu ar refuza lucrul alături de Justin Timberland. „Ţara noastră are nişte limite. Nu avem cum să visăm peste limitele astea. Munca lui Timberland este titanică şi probabil are şi o echipă bine organizată. Mai avem până să fim aşa, dar nu trebuie să ne descurajăm“, a menţionat Moni-k.

 

Imn pentru UNICEF şi şcoală de coregrafie

 

„Eu tot timpul am spus ce am avut de spus. Melodia mea- «Măşti de ceară»- care nu a plăcut celor de la Festivalul de la Mamaia, a fost aleasă de Andreea Marin să fie imn UNICEF şi va fi folosită într-o emisiune «Surprize – Surprize» şi asta demonstrează că se poate“, a mărturisit artista.

Piesa „Măşti de ceară“, interpretată de Moni-k, Pocco, Nico şi Romeo Zaharia, a deschis concursul de creaţie în prima seară a Festivalului „Mamaia“. Pentru că este un semnal de alarmă împotriva dramelor trăite de copii, piesa i-a fost propusă Zânei Surprizelor ca imn pentru UNICEF, organizaţie unde aceasta este ambasador pentru România.

Piesele ei nu sunt despre iubiri fantastice, de aceea activităţile şi întâmplările din realitatea apropiată sunt o adevărată inspiraţie. „Vreau să ştiu că fac ceva pentru cineva şi dacă piesele mele vor ajuta la stângerea de foduri pentru cineva care are nevoie înseamnă că sunt pe drumul cel bun“, a adăugat Moni-k.

Aceasta plănuieşte să mai facă şi altceva pe lângă muzică. Îşi va deschide o şcoală de muzică şi coregrafie la Ploieşti, în oraşul natal. Este un proiect în privinţa căruia este foarte optimistă şi mândră, în acelaşi timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII