6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateReporter din Mehedinţi, prins vânzând droguri

Reporter din Mehedinţi, prins vânzând droguri

Un reporter de la o televiziune locală din Drobeta Turnu Severin, nepot al senatorului PSD Petre Daea, şi un adolescent au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri de mare risc pe o stradă din Drobeta Turnu Severin .
Procurorii DIICOT au reţinut doi tineri – unul de 17 ani şi un altul de 24 de ani, reporter la Televiziunea Galaxy TV din Turnu Severin şi totodată nepot al fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea – pentru amândoi existând propunerea de arestare preventivă pentru trafic de droguri. Marius Daia, în vârstă de 24 de ani, şi amicul său minor au fost prinşi în flagrant de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Biroului Teritorial Mehedinţi al DIICOT, în timp ce încercau să vândă un gram de haşiş contra sumei de 300 de lei.
La intrarea în Tribunalul Mehedinţi, Marius Daia s-a declarat nevinovat, el motivând că a mers la locul în care a fost prins cu droguri tocmai pentru că aflase că se organizează un flagrant şi, reporter fiind, a vrut să filmeze, informează Mediafax.
Un comunicat de presă al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi precizează că cei doi au fost urmăriţi de ofiţeri de mai bine de trei luni, aceştia având informaţii că au vândut de mai multe ori haşiş la diverşi tineri, în general minori, ei făcând parte dintr-un grup infracţional organizat. Procurorul DIICOT a emis pe numele celor doi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cei doi au fost prezentaţi aseară în faţa instanţei, care urmează să decidă asupra propunerii de arestare. Până la ora închiderii ediţiei, judecătorii nu se pronunţaseră. Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi risca pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani pentru trafic de droguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII