10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat din Târgu Frumos, găsit mort şi cu penisul tăiat

Bărbat din Târgu Frumos, găsit mort şi cu penisul tăiat

Un bărbat de 54 de ani, cunoscut ca om al străzii, din localitatea ieşeană Târgu Frumos, a fost găsit mort într-o baltă de sânge, desfigurat şi cu penisul tăiat şi aruncat la picioare.
Mihai Câmpean avea 54 de ani şi cunoscuţii spun că în urmă cu mulţi ani divorţase şi că de atunci trăia mai mult în piaţă, unde îi ajuta pe vânzători la cărat marfă. Potrivit cunoscuţilor, bărbatul dormea chiar în piaţă păzind marfa oamenilor sau în garajul părăsit unde a fost găsit mort.
"Era acolo, avea toată faţa umflată, era bătut rău. Avea pensiul tăiat şi aruncat la picioare la aproape un metru distanţă. Se aude că a muncit la piaţă cu alţi doi băieţi şi că lui i-au dat bani mai mulţi. De asta s-ar fi certat şi uite ce s-a întâmplat", a declarat Gheorghe Ciornei, bărbatul care a găsit astăzi cadavrul.
Unii martori susţin că bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în compania unui bărbat şi a unei femei, cu care ar fi băut.
"Victima avea numeroase leziuni la cap şi penisul secţionat. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi a autorilor faptei", a declarat agent şef Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, citat de Mediafax.
Primele variante ale poliţiştilor sunt fie o răfuială între oamenii străzii, fie răzbunarea unei femei, mai ales că ultima oară victima ar fi fost văzută sâmbătă în compania unei femei.
Medicii legişti au stabilit că bărbatul a murit din cauza fracturilor costale care i-au perforat plămânii, fracturi datorate comprimării puternice în urma unor lovituri violente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS