9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCererea de arestare a poliţistului braşovean, respinsă

Cererea de arestare a poliţistului braşovean, respinsă

Curtea de Apel Braşov a respins în această după-amiază cererea procurorilor Parchetului instanţei supreme privind emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 10 zile, pe numele poliţistului judiciarist Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei soţiei sale.
Procurorii bucureşteni au făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce instanţa Curţii de Apel Braşov a respins propunerea de arestare preventivă pe zece zile pe numele lui Cioacă, recurs care urmează să se judece sâmbătă.
La ieşirea din sala de judecată, Cioacă şi-a susţinut nevinovăţia şi a spus că soţia sa îl înşela. "Eu încă imi mai aştept soţia acasă. Sunt sigur că o să apară. Nu am nicio legătură cu acuzaţiile ce mi se aduc. Au fost trei săptămâni cumplite pentru mine. Învinuirile care mi se aduc mi-au distrus viaţa şi familia. Cu siguranţă voi pleca din Braşov pentru că acum colegii mei mă vor privi cu alţi ochi. Luni, imi voi prelungi concediul medical", a spus Cristian Cioacă.
Procurorii Parchetului instanţei supreme au solicitat astăzi Curţii de Apel Braşov emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru zece zile, pe numele poliţistului judiciarist Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei soţiei sale.
Procurorii au emis, în noaptea de miercuri spre joi, o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele poliţistului braşovean Cristian Cioacă, a cărui soţie, avocata Elodia Ghinescu, a dispărut în 30 august. Cristian Cioacă, suspectat de omor calificat, a fost eliberat, joi seară, după ce ordonanţa de reţinere pe numele lui a expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS