Acasă Actualitate Şah mat la Tombola Abonaţilor!

Şah mat la Tombola Abonaţilor!

Marian Bidă, de 49 de ani, din Craiova, este câştigătorul marelui premiu la Tombola Abonaţilor – un calculator performant, oferit în fiecare lună de Gazeta de Sud. De meserie profesor, Marian Bidă este căsătorit, are doi fii şi este abonat de trei ani la Gazeta de Sud, prin sistemul propriu de distribuţie a ziarului. La ridicarea premiului, câştigătorul a venit însoţit de mezinul familiei, Mihai Eugen. Băieţelul de numai 11 ani este campionul naţional din 2006 la şah practic. Acesta joacă şah de la trei ani şi a participat până în prezent la zeci de competiţii. Calculatorul primit de la Gazeta de Sud i-a bucurat pe cei doi, care au declarat că acest premiu îi va reveni celui mai mare dintre fiii familiei Bidă, care are 17 ani. „Eu am venit să îl ajut pe tati. Am deja un calculator şi un laptop, pe care încerc să urmăresc cât mai multe din cele peste un milion de partide de şah jucate de profesionişti de-a lungul timpului“, a declarat Eugen. Marian Bidă a mărturisit că acest premiu este o surpriză, întrucât niciodată nu a câştigat nimic, şi că, tocmai de aceea, nu a citit lista câştigătorilor când a primit ziarul. „Cel care m-a făcut atent a fost distribuitorul şi nici atunci nu mi-a venit să cred. Vă mulţumim!“, a adăugat fericitul câştigător. Îi mulţumim şi noi domnului Bidă pentru că este abonat fidel al Gazetei de Sud şi îl felicităm pe Eugen, urându-i mult succes în continuare!

Regulament Tombola Abonaţilor

În fiecare lună, abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la Tombola Abonaţilor. Cititorii care se abonează prin Poşta Română sau Rodipet trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei. Pentru o transparenţă sporită, tragerile la sorţi vor avea loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorţi interactive.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version