10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAscuns în remorca unui automarfar încărcat cu ouă

Ascuns în remorca unui automarfar încărcat cu ouă

Politistii de frontiera aradeni au descoperit, ascuns in remorca unui autocamion care transporta oua in Italia, un cetatean turc ce intentiona sa iasa ilegal din Romania.
Azi dimineata, in jurul orei 03.00, la PTF Nadlac, jud Arad, pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat la control un autocamion, condus de cetateanul turc Necati S, care transporta colete cu oua, avand destinatia Italia.
In urma controlului, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa in remorca autocamionului, o persoana de sex masculin.
Din verificari, s-a stabilit ca barbatul este cetateanul turc Gokham O., in varsta de 22 de ani, asupra acestuia fiind descoperit pasaportul personal, in baza caruia a intrat legal in Romania,  prin P.T.F. Giurgiu, in urma cu noua zile.
Cei doi cetateni turci sunt cercetati, in prezent, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, respectiv complicitate la savarsirea acestei infractiuni, la finalizarea cazului urmand a fi prezentati procurorilor, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS