24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-au îmbrăcat în Gazeta de Sud şi au câştigat!

S-au îmbrăcat în Gazeta de Sud şi au câştigat!

Concursul „Te îmbraci în Gazeta de Sud şi câştigi!“, organizat de Gazeta de Sud şi adresat vânzătorilor de presă de la chioşcurile din Oltenia, şi-a desemnat ieri câştigătorii. Premiile, trei televizoare color oferite prin tragere la sorţi, vor merge la: Cornelia Rotaru – Craiova, chioşc zonă Piaţa Centrală, societatea de distribuţie presă Mediapress, Alina Nebeja – Craiova, chioşc zonă Piaţa Centrală, societatea de distribuţie presă Symmetria, şi Ion Nedelea – Râmnicu Vâlcea, chioşc zonă 24 Trepte, societatea de distribuţie presă Inedit. Câştigătorii vor intra în posesia premiilor în cursul săptămânii viitoare.
Concursul s-a desfăşurat în perioada 1 iulie – 31 august 2007 şi a avut 450 de participanţi, care au primit din partea Gazetei de Sud tricouri şi şepci personalizate. Conform regulamentului de concurs, au participat la tragerea la sorţi numai acei vânzători de presă care au fost găsiţi de reprezentanţii Gazetei purtând echipamentul GdS cel puţin o dată pe săptămână, în perioada concursului. La tragerea la sorţi ce a avut loc ieri la unul dintre chioşcurile din Craiova au participat 103 vânzători de presă din oraşele Craiova, Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea şi Târgu Jiu.
„Te îmbraci în Gazeta de Sud şi câştigi!“ se află la a doua ediţie şi este un concurs organizat anual de Gazeta de Sud. Mulţumim tuturor participanţilor şi felicitări câştigătorilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS