21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Clubul Rapid nu a depus plângere împotriva suporterilor craioveni

Fotbal: Clubul Rapid nu a depus plângere împotriva suporterilor craioveni

Clubul Rapid nu a depus plângere împotriva celor 26 de suporteri craioveni care au provocat un scandal, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti unde a avut loc partida Rapid-Universitatea Craiova, aceştia fiind trecuţi într-o bază de date şi amendaţi pentru perturbarea liniştii şi distrugere.
Cei 26 de suporteri au fost duşi de jandarmi, după terminarea partidei, la sediul Secţia 4 unde au fost amprentaţi şi fotografiaţi, iar datele au fost introduse într-o bază de date. Aceştia au fost amendaţi pentru perturbarea liniştii publice şi distrugere, fiind ulterior eliberaţi. Suporterii au distrus mai multe scaune de pe stadion, însă conducerea clubului Rapid nu a depus nicio plângere împotriva acestora.
La pauza meciului dintre Rapid şi Universitatea Craiova, galeria oltenilor a avut un conflict cu Jandarmeria, în urma căruia forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. La meciul de pe stadionul Valentin Stănescu au făcut deplasarea, cu autocare, circa 300 de fanii ai formaţiei din Bănie. Şi înainte de startul meciului au avut loc incidente între spectatori, fanii Rapidului aruncând cu recipiente de plastic în autocarele care i-au adus la stadion pe olteni.
Rapid a reuşit să câştige partida disputată sâmbătă, în etapa a 6-a a Ligii I, pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, prin golurile marcate în partea a doua de Cesinha şi Dobroiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS