10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Bărbat reţinut şi cercetat pentru omor

Dolj: Bărbat reţinut şi cercetat pentru omor

Un bărbat din comuna Celaru, Dolj, a fost reţinut ieri în arestul  IPJ Dolj, fiind suspect de omorul comis asupra mamei sale.
Poliţia a fost sesizată ieri, la ora 1400, că în satul Soreni, comuna Celaru, a decedat  la domiciliu Sabina D., de 64 de ani, din localitate, în urma unei altercaţii în cu fiul acesteia Nicolae, de 42 de ani.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă însoţită de medic legist din cadrul I.M.L.Craiova, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, constatându-se că victima prezintă multiple leziuni traumatice la nivelul capului, trunchiului şi membrelor .
Din cercetări s-a stabilit că, în jurul orei 11.00, fiul victimei pe fondul consumului de băuturi alcoolice a avut o altercaţie cu  aceasta, în timpul căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu o coadă de unealtă agricolă, provocându-i leziuni ce au condus la deces.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a emis pe numele lui Nicolae D. ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, pentru  săvârşirea infracţiunii de omor calificat,  urmând ca astăzi să fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS