3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIonel Manţog, consilier juridic la BATS Rovinari

Ionel Manţog, consilier juridic la BATS Rovinari

Fostul secretar de stat din Ministerul Economiei şi Comerţului (MEC), Ionel Manţog, şi-a reluat ieri activitatea în funcţia de consilier juridic la Baza de Aprovizionare şi Transport Servicii (BATS) Rovinari, aflată în subordinea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO). Manţog a revenit în câmpul muncii după ce o perioadă de aproximativ două luni s-a aflat în concediu medical, timp în care se plimba prin centrul oraşului Târgu Jiu sau participa la conferinţele de presă ale PD Gorj, organizaţie pe care o conduce.

După ce şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, Manţog a fost director economic al SNLO între august 2006 şi mai 2007, postul acestuia fiind desfiinţat de noua conducere, prin reorganizare.

 

Cosmin Popescu, în proces cu SNLO

 

Urmaşul lui Manţog în postul de secretar de stat, Cosmin Popescu, care a ocupat şi el funcţia de director de resurse umane al SNLO, lucrează acum ca şi consilier juridic la altă subunitate subordonată SNLO, din zona Motru. Acesta parcurge în fiecare zi 40 km pentru a ajunge la locul de muncă. Popescu, care este şi secretar general al PD Gorj, fiind omul de încredere al lui Ionel Manţog, a dat în judecată SNLO, pe motiv că înlocuirea lui din funcţie s-a făcut în mod ilegal. Acesta a avut câştig de cauză în prima instanţă de judecată, dar SNLO a declarat recurs, procesul fiind încă în curs de judecare. În cazul în care va câştiga, fostul secretar de stat va primi şi despăgubiri băneşti pentru perioada în care nu şi-a exercitat funcţia.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS