12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAustralia-România 9-6, în sferturile Ligii Mondiale de Polo

Australia-România 9-6, în sferturile Ligii Mondiale de Polo

Naţionala de polo a României a fost învinsă astăzi de selecţionata Australiei, scor 6-9 (2-3, 1-4, 2-0, 1-2), în sferturile de finală ale Ligii Mondiale de la Berlin (Germania) şi va juca în continuare pentru locurile 5-8 ale competiţiei.
Selecţionerul Vlad Hagiu a trimis în bazin următoarea echipă: Bertini Nenciu-Andrei Iosep, Andrei Buşilă, Kalman Kadar, Cosmin Radu, Eduard Andrei, Ramiro Georgescu.
România a început foarte bine partida, conducând în minutul 3 cu scorul de 2-0, dar australienii au înscris trei goluri consecutive şi au încheiat primul sfert în avantaj. După primele două sferturi, Dunca a fost eliminat definitiv lăsând echipa României cu un singur centru, Cosmin Radu. La finalul celui de-al treilea sfert, selecţionerul Vlad Hagiu a primit un catonaş galben pentru proteste. Până la final, jucătorii pregătiţi de Hagiu nu au reuşit să mai marcheze decât un singur gol, prin Andrei Buşilă, iar cei care au închis tabela au fost australienii, prin Figlionii.
România a mai întâlnit Australia şi în cadrul turneului din Israel, desfăşurat înaintea finalei Ligii Mondiale, când poloiştii lui Vlad Hagiu s-au impus cu 9-8.
Câştigătoarea acestei finale a Ligii Mondiale de la Berlin se va califica la Jocurile Olimpice de la Beijing, urmând să fie recompensată cu 100.000 de euro, informează NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS