17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViaţa în cluburi de noapte

Viaţa în cluburi de noapte

Băuturi fine, spectacole dansante cu profesionişti, creaţii vestimentare de top ale unor designeri autohtoni renumiţi sunt piese într-un puzzle care vine să vorbească despre viaţa de noapte din Craiova.

 

Dance night este tema din această seară din club. Atmosfera va fi întreţinută de doi dansatori profesionişti, veniţi tocmai din Capitală, dar şi de o reprezentantă a sexului frumos, se pare, după cum mărturisesc organizatorii, din echipa de dans a „Surprizelor“. Încălzirea se face pe ritmuri house. Pe aceleaşi ritmuri dansează şi proiecţiile de pe un perete al clubului. De sub perdelele albe, uşor transparente, care despart colţarele din piele, clienţii se studiază. Se trage cu coada ochiului la tânăra domnişoară care îşi face intrarea în scenă. Perechea de pantaloni scurţi mulaţi şi maioul cu spatele gol o aduc în centrul atenţiei. Îi urmează alte tinere, care nu scapă ochiului critic şi comentariilor. Clubul se umple încet, încet. În faţă sunt parcate cele mai „tari“ maşini. Te-ai crede la o expoziţie de gen. Nu e nici pe departe cazul. Şi pelerinajul clienţilor prin club seamănă a prezentare de modă. Se etalează vestimentaţii de top, începând cu cea a ospătarilor, cămăşuţă cu volane în faţă, cu pietre Swarovski, pantaloni trei sferturi purtând semnătura cunoscutului creator craiovean Mircea Bărbulescu, şi continuând cu cea a clienţilor. Este o adevărată paradă a ţinutelor de firmă: tricouri, jeanşi sau bermude, dar şi adidaşi. Pe post de accesorii, în afara bijuteriilor, sunt cheile de la maşină sau telefoanele mobile, ultima generaţie de pe piaţa nu neapărat naţională, cât internaţională.

Spectacol la miez de noapte

Show-ul începe, paradele vestimentare şi de maşini se încheie. Atenţia este atrasă de animatorii serii, invitaţi speciali, de altfel. Pentru doamne şi domnişoare, cei doi dansatori profesionişti. Ţinutele lor de scenă vin să le pună în evidenţă formele fizice. Le fac concurenţă ospătarii, care au lăsat pantalonii trei sferturi şi cămăşile cu volane şi le-au înlocuit cu slipuri. Inhibiţiile au fost lăsate la o parte, chiar dacă în unele cazuri burtica încăpăţânată să dispară după ore extenuante la sală a rămas să facă notă discordantă. Clientela în majoritate masculină gustă spectacolul. Nu se exteriorizează însă, se păstrează probabil pentru show-ul care o va avea ca protagonistă pe dansatoarea „Surprizelor“. Clipele de aşteptare se scurg destul de repede. În scenă intră „vedeta serii“. Şi asistenţa se dezlănţuie. Fiecare mişcare este aplaudată şi apreciată de public. Vin chiar susţineri din partea acestuia. Clienţii care au ajuns mult prea târziu la eveniment pentru a putea urmări spectacolul din spatele perdeluţelor transparente sau de pe scaunelele de bar ocupă un „loc“ în picioare, în imediata apropiere a postamentelor special concepute pentru asemenea evenimente. Atmosfera se încinge. Spectacolul se prelungeşte cu mult spre orele dimineţii, udat fiind de râurile de băuturi ale verii, dar şi de cele mai fine sortimente, ca la un eveniment care se respectă şi care se vrea a deveni o tradiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU