10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIonel Manţog - şi la spital, şi la partid

Ionel Manţog – şi la spital, şi la partid

Ionel Manţog, preşedintele PD Gorj, este în concediu medical şi chiar internat de la 1 iulie, conform actelor medicale şi înştiinţării pe care le-a depus la Biroul de Personal din cadrul SNLO, într-o clinică de specialitate din Bucureşti, dar acesta se plimbă prin centrul oraşului Târgu Jiu şi participă la conferinţele de presă ale organizaţiei de partid pe care o conduce.

Liderul pedist se plimba ieri în jurul prânzului, pe o căldură de peste 40 de grade Celsius, pe bulevardul Victoria din Târgu Jiu, iar la ora 12.00 a participat la conferinţa de presă a partidului, în cadrul căreia şi-a atacat adversarii politici, părând să fie într-o formă bună. Manţog nu a vrut să comenteze care mai sunt raporturile sale de muncă pe care le are cu SNLO, considerând că este vorba de viaţa lui personală: „Sunt în relaţii de muncă. Eu cred că o să mă întorc mai repede decât vor unii. Până la urmă, e viaţa mea personală şi mă priveşte dacă mă doare ficatul sau rinichiul şi nu o să mă plâng către dumneavoastră“.

 

Procurorii au ridicat documente de la sediul SNLO

 

Eugen Davidoiu, directorul general al SNLO, a spus că Ionel Manţog a depus, la Biroul de Personal, adeverinţe medicale şi o înştiinţare că începând cu 1 iulie este internat într-o clinică de specialitate din Bucureşti. Potrivit acestuia, fostul director economic al unităţii este în concediu medical din luna mai şi până acum nu a revenit la serviciu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-a autosesizat în legătură cu concediul medical prelungit al liderului pedist şi mai ales cu privire la realitatea adeverinţelor medicale eliberate de doi medici pe numele acestuia, iar procurorii efectuează cercetări pentru fals în înscrisuri materiale şi uz de fals. Eugen Davidoiu a precizat că, în urmă cu trei zile, o echipă de anchetatori din cadrul Serviciului Antifraudă a venit la sediul SNLO şi a ridicat o serie de documente.

Manţog, consilier cu salariu de director economic

 

Ionel Manţog a ocupat funcţia de director de personal în cadrul SNLO, după care în anii 2005 şi 2006 a fost secretar de stat în Ministerul Economiei şi Comerţului, iar apoi a îndeplinit funcţia de director economic al societăţii de la care a plecat. În urma excluderii PD de la guvernare, Manţog şi-a pierdut funcţia. În prezent, acesta figurează în schema de personal în funcţiile de consilier juridic şi consilier al Bazei de Aprovizionare, Transport Servicii Rovinari, o subunitate din cadrul SNLO. Eugen Davidoiu a menţionat că Manţog primeşte acelaşi salariu ca şi atunci când îndeplinea funcţia de director economic: „Nu i s-a diminuat salariul. Nu am vrut să aibă de suferit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU