12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTentative de fraudă la examenul de titularizare

Tentative de fraudă la examenul de titularizare

Cei care vor un post în învăţământ au susţinut ieri concursul naţional unic (examenul de titularizare). Dintre cei 1.255 de candidaţi înscrişi, 262 au absentat.

Examenul de titularizare s-a desfăşurat în cinci centre de examen – Şcoala generală cu clasele I-VIII nr. 3, Grupul Şcolar Industrial Metalurgic, Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“, Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ şi Liceul cu Program Sportiv, toate în Slatina.

După prezentarea subiectelor, alţi 83 de concurenţi s-au retras, 80 dintre ei pentru că au considerat subiectul prea greu, alţi trei din motive medicale. Trei candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

Peste o săptămână vor fi date publicităţii rezultatele concursului, iar pentru a ocupa un post viabil patru ani candidaţii trebuie să obţină o notă peste 7.

O notă bună la titularizare înseamnă o şansă şi pentru ocuparea unui post de suplinitor. Pe 26 iulie are loc repartizarea computerizată a candidaţilor, după ce pe 24 şi 25 iulie se depun şi se verifică opţiunile de către candidaţii care au validat fişa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII