5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe 20 de ani nu am mai câştigat!

De 20 de ani nu am mai câştigat!

Este declaraţia marelui câştigător la TOMBOLA ABONAŢILOR, extragerea lunii iulie, domnul Sava Cristian, de 35 de ani, din Craiova. Câştigătorul este de profesie ofiţer jandarm, este căsătorit şi are o fetiţă de 11 ani.
Calculatorul performant oferit de Gazeta de Sud este premiul care a spart gheaţa în familia Sava şi a readus norocul care le-a mai surâs în urmă cu 20 de ani, când domnul Sava a câştigat o maşină.
„Sunt abonat la Gazetă de aproximativ doi ani. Am citit vineri în ziar şi nu mi-a venit să cred că am câştigat. Soţia şi fetiţa mea au fost foarte încântate. Avem un calculator mai vechi, dar acum nu ne vom mai certa pe el. Mulţumim!“, a declarat câştigătorul.

Regulament „Tombola Abonaţilor“

În fiecare lună, abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al GAZETEI de SUD sunt înscrişi automat la Tombola Abonaţilor. Cititorii care se abonează prin Poşta Română sau Rodipet trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei. Pentru o transparenţă sporită, tragerile la sorţi vor avea loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorţi interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS