17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Cea mai veche maşină din lume – scoasă la licitaţie

Cea mai veche maşină din lume „La Marquise“ a fost scoasă la licitaţie. După cum informează site-ul cyberpresse.ca, primul automobil pe patru roţi din lume a fost construit în anul 1884, pentru Contele de Dion. De atunci, maşina a mai avut încă doi proprietari. „La Marquise“ are patru locuri şi este dotată cu un motor pe aburi ce funcţionează cu un amestec de combustibil (lemn, cărbune şi hârtie). Reprezentanţii casei de licitaţii Gooding & Company susţin că motorul se încălzeşte în aproximativ 30 de minute. În anul 1887, maşina a atins viteza maximă de 39 de kilometri pe oră. Specialiştii au estimat că automobilul va fi vândut cu cel puţin un milion de lire sterline.

Veveriţe suspectate de spionaj

Poliţia din Iran a luat în custodie 14 veveriţe, deoarece asupra micuţelor animale planează suspiciunea de spionaj, informează Ananova. Potrivit postului de televiziune britanic Sky News, rozătoarele au fost găsite în apropiere de graniţa iraniană şi erau „dotate“ cu echipamente de ascultare.
Când i s-au cerut detalii, şeful poliţiei a declarat: „Am auzit despre acest lucru, dar nu deţin informaţii exacte“.
Reprezentanţii agenţiei de presă iraniene IRNA au declarat că veveriţele au fost depistate de serviciile secrete străine, dar au fost capturate în urmă cu două săptămâni de ofiţerii iranieni de poliţie.
O sursă apropiată unui oficial străin a declarat pentru Sky News: „Povestea aceasta este o absurditate“.

Plasture pentru revenirea apetitului sexual

Recent a fost lansat în Europa un plasture pe bază de testosteron, care promite să facă minuni pentru libidoul doamnelor aflate în menopauză chirurgicală. După cum informează Libero.it, plasturele se află deja în vânzare în Italia, Germania, Franţa şi Marea Britanie. Specialiştii nu au precizat care sunt efectele folosirii plasturelui în cazul doamnelor aflate în menopauză naturală. Plasturele poate fi eliberat doar pe bază de reţetă.

Hermione – noua imagine Chanel

Emma Watson, cea care îi dă viaţă personajului Hermione în filmul „Harry Potter“, are mari şanse ca în curând să devină imaginea Chanel. După cum informează Libero.it, vedeta este pe punctul de a semna un contract cu celebra casă de modă. În urma contractului, actriţa îşi va mări considerabil averea estimată la opt milioane de lire.

Hilary Duff – obsedată de siluetă

Deşi are o siluetă de invidiat, actriţa Hilary Duff a recunoscut că în adolescenţă era complexată de greutatea sa. „Am fost obsedată. M-aş fi bătut zdravăn dacă aveam ceva grăsime“, a spus Hilary, care de la aproape 59 de kilograme, cât avea în 2003, a ajuns la 45 de kilograme, în 2005. În acel moment a intervenit familia vedetei, îndeosebi sora sa mai mare, Haylie. „Mi-a zis: «De ce eşti atât de crudă cu tine?». A fost ca un semnal de deşteptare. Nu vreau să fiu atât de slabă încât oamenii să ajungă să spună: «O, Doamne! A slăbit foarte mult»“, îşi aminteşte actriţa. Astăzi, Hilary este mai mult decât mulţumită de silueta sa, ea cântărind aproape 50 de kilograme. „Pe măsură ce înaintezi în vârstă, te simţi din ce în ce mai bine în propria piele. Trebuie să găseşti un echilibru“, a mai spus Hilary.

Orlando Bloom – un pudic pe scenă

Fanele lui Orlando Bloom vor fi dezamăgite să afle că idolul lor nu are de gând să se dezbrace pe scenă. După cum informează Corriere.it, actorul joacă în prezent pe scena teatrului londonez „West End“, unde interpretează un rol în piesa „In Celebration“, a lui David Storey. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, după ce pe internet a apărut un anunţ conform căruia Bloom s-ar dezbrăca. „Am auzit şi eu zvonurile. Aţi citit scenariul. Unde aş fi putut să mă dezbrac? E tare ciudat“, a spus actorul, care va interpreta rolul unui tată autoritar cu trei copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS