16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Reacţii on-line

MAZDRAGON DIN BĂNIE

Mititelu ăsta spune că oficialităţile nu-l sprijină. În ce să-l sprijine, în afaceri murdare? El nu recunoaşte nici că este finanţat la juniori şi copii. Vrea neapărat să pună mâna pe terenul de sub groapa „Tineretului“. Trebuie să afle că populaţia nu este de acord cu el.

 

ilav

Ehe, dacă am şti noi adevăratele intenţii şi ale unui, şi ale altuia! Până acum văd că Mititelu bagă bani, dar domnul Prioteasa unde bagă bani?

 

Moise

Cât dezinteres şi câtă iresponsabilitate din partea celor care sunt aleşi, plătiţi de noi ca să treacă la hotărâri bizare! Stop acestei iresponsabilităţi! Pe acest spaţiu ideal puteţi construi un stadion ultramodern, cu spaţii comerciale, parcări ultramoderne, dar asta cu nişte minţi care au văzut multe pe glob. Aleşii noştri au fost în multe „excursii“ şi nu au soluţii? Le mai trebuie bune intenţii! Şi lucrarea să o facă primăria! Acţionari? Noi, craiovenii, totul e să vreţi! Nu mai lăsaţi spaţiile publice să fie exploatate de aşa-zişii oameni de bine! Începeţi construcţia de spaţii de joacă adevărate, că doar ştiţi cum sunt pe dincolo, nu ce aţi făcut prin ţărâna oraşului, spaţii pentru atragerea tinerilor la practicarea sportului în timpul liber. Prioritatea nr. 1 trebuie să fie! De ce? 1 euro cheltuit pentru sport = 4 euro pentru sănătate. Vă rog să faceţi un raport simplu în urbea noastră: nr. de spaţii pentru practicarea sportului / nr. de baruri, discoteci, cluburi, cârciumi!

 

clara

Păi, nu ştiu de câte ori s-a practicat vreun sport pe stadionul „Tineretului“ în ultimii ani. Eu aş spune că se pot număra pe degete. E bine că se gândesc să facă totuşi ceva cu el, pentru că nu ar trebui să rămână în paragină.

 

Ion

Stadionul „Tineretului“ e o pată de ruşine în centrul Craiovei! E cel mai mizerabil loc din zonă. Gardul de beton seamănă cu gardul unei puşcării mai degrabă. Cel mai bine ar fi construirea unui mall impunător! Chiar merită şi craiovenii un asemenea obiectiv!

 

rectangular

Cel mai bine ar fi să se construiască bazine de înot, eventual un bazin olimpic. Ar fi aur pentru Craiova. Bineînţeles de către o firmă privată care să fie obligată printr-un contract de concesiune.

 

piss

O pată mai mare de ruşine o reprezintă consilierii ăştia care ne reprezintă, în frunte cu alesul. Ei nu terminară Sala Polivalentă şi acum se apucară de „Tineretului“. Interese, domnii mei, interese şi iar interese. Un subiect interesant pentru gazetarii GdS. În posesia cui şi în baza cărei moşteniri a intrat policlinica de copii de pe Calea Bucureşti? Eu o ştiam monument istoric, fiind singura clădire strămutată în Craiova pentru lărgirea bulevardului. Totul e pe bani, nimic nu e gratis! Nu mă mai miră nici cum intră unii indivizi în posesia unor terenuri pe care acum sunt (sau au fost) părculeţe sau parcări auto sau nu mai ştiu ce. O să ne ia ăştia şi micul spaţiu de 3-4-5 m din jurul blocului până la urmă. Nu mă miră nici cum a obţinut benzinăria din faţa parcului autorizaţiile să funcţioneze şi să fie ridicată la 2 m de turnurile din faţa respectivului parc. Nu mă mai miră nici cum a apărut benzinăria de la Ciupercă în locul părculeţului. Nu m-ar mai mira nici dacă Parcul „Romanescu“ ar fi vândut şi ne-am trezi cu nişte lanţuri de magazine sau, chipurile, un parc de distracţii de unde să se mai stoarcă nişte bani. Atâta timp cât mai sunt cubuleţe de caşcaval de păpat, „câinii“ nu încetează să latre.

 

oprea

Responsabilii din CJ Dolj ar trebui să se mai uite la ce se întâmplă şi pe afară. Locuiesc în Madrid şi aici, în fiecare cartier, găseşti terenuri de sport, săli de gimnastică, ştranduri, locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi, toate patronate de primărie. Pe când şi în Craiova?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS