20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcoperiş zburător în 1 Mai

Acoperiş zburător în 1 Mai

Furtuna de scurtă durată de ieri după-amiază a răvăşit serios municipiul Craiova, reuşind să smulgă acoperişul unui bloc, să rupă crengi şi chiar copaci. Prima „victimă“ a rafalelor a fost acoperişul blocului B5, de pe strada Dr. Victor Papilian din cartierul craiovean 1 Mai. Construcţia din lemn şi tablă a fost aruncată de pe bloc, însă, din fericire, nu era nici un trecător în zonă, o singură maşină fiind puţin avariată. Ultimul incident de acest fel s-a înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, când acoperişurile blocurilor A 34 şi M 18 au fost luate de vânt, distrugând şase maşini.
Conform viceprimarului Gheorghe Nedelescu, tot ieri, un nuc a fost smuls din rădăcini în cartierul George Enescu, iar străzile din Craiova au fost umplute de crengi rupte. „Chiar dacă au fost evenimente, în sensul că un nuc a fost smuls din rădăcini şi au fost rupte crengi ale copacilor pe mai multe străzi, nu s-au înregistrat pagube materiale. Pentru ridicarea crengilor căzute şi eliberarea străzilor i-am convocat pe cei de la zone verzi, care lucrează în acest moment“, a declarat Gheorghe Nedelescu.
Circulaţia a fost întreruptă preţ de câteva zeci de minute pe drumul Craiova-Bechet, din cauza unui plop căzut pe carosabil, în apropierea unităţii militare de la Făcăi. Copacul a antrenat în cădere şi firele reţelei de electricitate, însă acestea nu au fost rupte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS