23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Expoflora

Expoflora

-

Foaierul şi platoul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, din Craiova, se vor umple de flori şi în acest an. Între 1 şi 3 iunie, peste 60 de producători floricoli şi-au anunţat participarea la Expoflora 2007, organizată anual de Primăria Craiova. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu, coordonatorul proiectului, susţine că în acest an vor veni în Bănie, în premieră, expozanţi din Moldova, Ardeal şi Dobrogea. „Avalanşa de participanţi de datorează succesului de până acum“, a afirmat Nedelescu. Oficialul a precizat că organizatorii vor oferi premii pentru cele mai frumoase produse.

Avatar

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.