9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea: Geolgău şi Cristescu şi-au dat demisia

Universitatea: Geolgău şi Cristescu şi-au dat demisia

Prestaţia lamentabilă a Ştiinţei în meciul de sâmbătă, coroborată cu ideea că alb-albaştrii nu au mai câştigat nici un meci din noiembrie anul trecut, l-a determinat pe Ion Geolgău, care nu a făcut deplasarea la Galaţi, să ceară iniţial demisia „principalului“ Fane Stoica. Preşedintele juveţilor a afirmat că situaţia este disperată şi că echipa are nevoie de un şoc şi de un antrenor foarte bun dacă nu vrea să joace din nou la matineu.

„Sunt foarte supărat. De zece meciuri nu mai batem pe nimeni. Trebuie un şoc la echipă. Suntem într-o situaţie foarte grea, iar eu voi cere patronului să ia foarte în serios o schimbare la echipă, pentru că în această situaţie ne îndreptăm cu paşi repezi spre Liga a II-a. Toată stima pentru Fane Stoica, eu l-am propus, dar când n-ai rezultate, chiar dacă te cheamă Capello, nu poţi sta la nesfârşit pe banca unei echipe“, a spus Geolgău imediat după meci.

La rândul său, tehnicianul craiovean a afirmat că nu-şi simte ameninţat scaunul, mai ales în momentul de faţă, când pe Universitatea o aşteaptă numai meciuri grele. „Nu îmi simt postul ameninţat. Nu m-a anunţat nimeni că voi fi dat afară dacă pierd la Galaţi“, a punctat Stoica, bazându-se pe jurămintele patronului Adrian Mititelu în zilele premergătoare partidei cu Oţelul.

Mititelu are de ales

Văzând că Fane Stoica este susţinut în continuare de Adrian Mititelu, conform Newsin, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu şi-au dat ieri demisia, motivându-şi gesturile prin faptul că nu vor să fie părtaşi la retrogradarea echipei cu „Mourinho“ la conducerea tehnică. Surse din cadrul clubului susţin însă că există varianta ca ambii oficiali să revină asupra deciziei după o întrevedere cu patronul Ştiinţei.

În cazul în care se va întâmpla acest lucru, este foarte posibil ca, în zilele următoare, dacă nu chiar astăzi, să se întrunească membrii Consiliului Director şi, în urma discuţiilor, să se decidă soarta lui Fane Stoica, iar susţinerea venită din partea lui Mititelu să „pălească“ în faţa voinţei majorităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII