10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExpoziţie canină în Parcul Romanescu

Expoziţie canină în Parcul Romanescu

Asociaţia Chinologică Oltenia organizează în acest week-end pe hipodromul din parcul Romanescu cea de-a şasea ediţie a Expoziţiei Canine Naţionale si a Expoziţiei de Club. La expoziţie participă peste 600 de patrupede din 80 de rase canine, atât din România, cât şi din străinătate. 

După ce astăzi zeci de câini au “defilat” în faţa privitorilor şi a juriului, evenimentul va continua mâine, 15 aprilie, cu participarea a patru cluburi: Mioritic Club, Clubul de Terrier de tip Bull din Romania, Dac Moloss Club si Clubul de Shar Pei. 

“Vedeta expoziţiei este, făra îndoială, Ciobănescul Românesc, rasă care anul trecut, a atins recorduri în ceea ce priveşte numărul puilor fătaţi şi înregistraţi la asociaţiile chinologice din întreaga ţară. Cu siguranţă, Ciobănescul Românesc este un câine foarte iubit şi care va deveni din ce în ce mai popular şi cu exemplare cât mai frumoase”, a declarat Alin Dumitrescu, Vicepreşedinte al Asociaţiei Chinologice Oltenia.

Pentru a judeca performanţele patrupedelor înscrise în concurs, arbitrilor din Romania li s-au alăturat colegi din Ungaria şi Grecia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS