13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMama a renuntat la copil

Mama a renuntat la copil

Fetita de un an si trei luni din Bals, internata in coma saptamâna trecuta la Spitalul de Urgenta din Craiova, se simte din ce in ce mai bine. Atunci când va iesi din spital, fetita nu se va intoarce in familie, ci va fi data in grija unui asistent maternal din Olt, cu acordul mamei sale, care a renuntat temporar la cresterea ei.


Andreea Georgiana dovedeste ca este un copil puternic, in ciuda multiplelor traumatisme cranio -cerebrale care i-au pus viata in pericol. Fetita este in prezent internata in Clinica de pediatrie dupa ce a fost transferata marti de la Reanimare, in stare buna. Conform medicilor, copilul este in afara oricarui pericol. Fetita a fost vizitata zilele trecute si de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Olt. Directoarea Luminita Tudora a declarat pentru GdS ca, dupa externarea din spital, Andreea va ajunge in grija unui asistent maternal.


„Mama a renuntat temporar la cresterea copilului pâna când isi va gasi o slujba si o casa. Daca se dovedeste ca fetita a fost abuzata, vom cere decaderea mamei din drepturile parintesti. Oricum vom monitoriza atât copilul, cât si mama“, a precizat Luminita Tudora. Aceasta a mai spus ca in spital Andreea manânca foarte bine si ca a luat in greutate. „Initial, am acuzat medicul de familie de neglijenta. Acesta ne-a spus ca a vazut fetita in urma cu doua luni si ca nu voia sa manânce acasa. La spital manânca insa foarte bine“, a adaugat directoarea DGASPC Olt. La rândul lor, politistii din Olt asteapta raportul medicului legist pentru a stabili cine i-a pus fetitei viata in pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS