11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO floare si doi... politisti

O floare si doi… politisti

Soferitele care au circulat ieri prin centrul municipiului Craiova au avut parte de „sanctiuni“ mai putin obisnuite din partea politistilor de la Rutiera, fiind „amendate“ cu câte o floare.


1 Martie, ora 9.00. Un echipaj al Biroului Politiei Rutiere Dolj a oprit pe strada Calea Bucuresti din Craiova, la nici o suta de metri de intersectia cu strada Fratii Golesti, dupa trecerea de pietoni. Primul autoturism tras pe dreapta era condus de Mihaela Cotea, o tânara din Craiova, care nu se astepta la asa ceva in aceasta zi. Agentii s-au prezentat, au cerut actele pentru control si au plecat la masina de serviciu pentru verificari. S-a intors numai unul, cu actele si o garoafa, reusind sa scoata o exclamatie de bucurie, dar si de uimire din partea soferitei. „Chiar ma gândeam când am vazut politistii ca ar fi culmea sa ma opreasca tocmai azi si sa imi dea amenda. M-au oprit, am avut ceva emotii, insa mi-au facut o surpriza placuta oferindu-mi o garoafa“, a declarat Mihaela Cotea.


Unele femei oprite ieri de politisti in trafic, mai ales cele care nu purtau centura de siguranta, se impacau cu gândul ca au fost surprinse gresind, chiar daca era 1 Martie. Dupa ce primeau o floare, bucuroase ca nu au fost sanctionate, unele soferite le multumeau politistilor cu un pupic. In total, politistii de la Rutiera au „sanctionat“ cu câte o garoafa peste 100 de soferite care au trecut pe Calea Bucuresti dupa ora 9.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS