15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGarda de Mediu a inchis temporar Remat Scholtz

Garda de Mediu a inchis temporar Remat Scholtz

Punctul de lucru din Slatina al SC Remat Scholtz SA Drobeta Turnu Severin, in care se facea colectarea vehiculelor scoase din uz, a fost inchis temporar, saptamâna trecuta, de catre Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu. Aceasta activitate a fost sistata pâna când societatea va indeplini conditiile de obtinere a autorizatiei.


„Platforma de stocare temporara a autovehiculelor nu este protejata impotriva scurgerilor de fluide, nu este acoperita si nu detine instalatii de epurare a apelor“, a declarat comisarul-sef Florin Homorean.


Pentru aceste constatari, societatea a primit avertisment. Comisarii nu au dat un termen de remediere a abaterilor, ramânând ca patronul de la Turnu Severin sa decida daca va realiza investitia pentru desfasurarea legala a activitatii de colectare a rablelor din judet.


Pe lânga inchiderea temporara, Remat Scholtz a fost amendata cu 2.000 de lei pentru ca vehiculele colectate au fost descompletate, fara ca firma sa detina autorizatie de dezmembrare pentru punctul de lucru. Un angajat al firmei a declarat ca patronul nu poate fi contactat decât in Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS