5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Gighera a vândut averea satului

Primarul din Gighera a vândut averea satului

Primarul din Gighera, Ion Dabuleanu, a vândut unui prieten izvoarele minerale ale comunei si crede ca a facut bine. Cu putin timp in urma, ziarul nostru relata despre faptul ca primarul a vândut unui prieten o suprafata de teren pe care se gaseau ruinele de la fostul complex balnear si patru foraje pentru ape minerale sulfuroase. Atunci primarul nu a dorit sa puna la dispozitia redactorului documentele care au stat la baza hotarârii halucinante de a vinde singurele lucruri de pret pe care le avea comuna.


O comisie a consiliului judetean s-a deplasat zilele trecute la Gighera si a constatat ca am avut dreptate: fostul complex balnear si cele patru foraje de ape sulfuroase fusesera vândute unui prieten al primarului, dar cu acte in regula. Terenul cu pricina era cuprins intr-un proiect european pentru care in anul 2002 se facuse si un studiu de fezabilitate. Aceste lucruri le stia foarte bine primarul Dabuleanu, atunci când a supus votului consilierilor locali hotarârea prin care se scoteau la licitatie aproape trei hectare de teren pe care erau amplasate aceste investitii.


Motivatia edilului de la Gighera, cum ca era un teren pe care nu-l voia nimeni, nu sta in picioare tocmai pentru ca terenul facea parte dintr-un proiect international de realizare a unui parc in aer liber. Singurii care mai pot descâlci itele incurcate de Dabuleanu sunt consilierii locali, daca mai au vreun interes in acea comuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS