10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbulanta implicata intr-un accident la Stoenesti

Ambulanta implicata intr-un accident la Stoenesti

O ambulanta a Spitalului de Urgenta Craiova, ce transporta la Bucuresti o pacienta, a fost implicata joi noapte intr-un accident rutier in comuna Stoenesti, judetul Olt.


In urma accidentului, pacienta Ana Petrisor, de 74 de ani, din comuna Mârsani, judetul Dolj, insotitorul Vasile Petrisor, de 46 de ani, asistenta de pe autosanitara, Ileana Zamfirache, si soferul acesteia, Ion Zamfir, ambii din Craiova, au fost raniti. Conducatorul autoturismului Ford Mondeo, Toma Pruna, de 52 de ani, din Caracal, care este vinovat de producerea accidentului, nu a suferit rani, in ciuda faptului ca ambele masini au fost avariate serios.


Dupa producerea evenimentului rutier, soferul autosanitarei si asistenta au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru investigatii si ingrijiri medicale. Ion Zamfir a fost internat la Sectia neurochirurgie, aflându-se intr-o stare grava, dupa cum a precizat Catalin Ciupitu, medic la Ambulanta Dolj. Pacienta si insotitorul ei si-au continuat drumul spre Bucuresti cu o salvare pusa la dispozitie de Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Olt, accidentul s-a produs ca urmare a intrarii pe contrasens a autoturismului Ford Mondeo, al carui sofer a declarat ca a adormit la volan. „Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc incidentul. Nici unul dintre soferii celor doua masini nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan“, a declarat seful Politiei Rutiere Olt, Ilie Rosu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS