22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima zi de scoala europeana

Prima zi de scoala europeana

Scolile si facultatile doljene si-au deschis portile ieri si sute de elevi si studenti au pasit in noile institutii de invatamânt europene.


Elevii s-au intors in banci pentru trei saptamâni, timp in care vor da ultimele lucari de control, vor primi note si li se vor incheia mediile. Din 3 februarie vor avea din nou o vacanta de o saptamâna. Pentru studentii craioveni, integrarea a venit cu prima sesiune din acest an universitar, perioada in care vor lasa deoparte chefurile, filmele si jocurile pe calculator si se vor pune cu burta pe carte.


Daca unii au profitat de ultimul week-end de distractie, altii s-au apucat de invatat pentru ca saptamâna a inceput cu colocvii si sustineri de referate si proiecte.


„Desi duminica a fost ziua mea, eu nu am putut sa ma distrez cu prietenii pentru ca azi (ieri – n.r.) am avut doua colocvii si a trebuit sa predau si un proiect. Am inceput in forta noul an si sper sa trec cu bine sesiunea“, a spus Ionut R., student in anul I la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS