17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCream a cântat pentru liceeni

Cream a cântat pentru liceeni

Dupa un semestru de ore, lucrari si teze, licenii craioveni s-au distrat joi seara la „Balul balurilor“, o petrecere organizata special pentru ei, in care s-a dansat, s-au acordat premii si s-au ales cei mai aratosi boboci.


Sesiunea de baluri ale bobocilor s-a incheiat oficial cu o manifestare de amploare gazduita joi seara de Casa Studentilor din Craiova. Organizatorii Balului Balurilor, Directia Judeteana pentru Tineret Dolj, Asociatia Româna a Tinerilor cu Initiativa, Centrul de Tineret si Casa de Cultura a Studentilor, le-au pregatit adolescentilor care si-au inceput viata de licean o petrecere cu multe surprize. Balul a inceput in forta cu un concert sustinut de Cream. Imediat ce cântareata si dansatoarele sale au urcat pe scena publicul a izbucnit in urale. Solista s-a simtit atât de bine la Craiova, incât a invitat pe scena si câtiva fani infocati pentru a dansa impreuna. Nu a fost nevoie decât de doi liceeni curajosi sa urce lânga vedeta, ca in câteva minute podiumul de la Casa Studentilor se umpluse cu tineri care dansau care mai de care alaturi de Cream. Craiovenii s-au dovedit buni cunoscatori ai muzicii solistei si au cântat alaturi de aceasta timp de o jumatate de ora, dupa care au asteptat-o la iesirea din culise pentru a-i smulge un autograf sau un sarut. Cei mai norocosi au reusit chiar sa se fotografieze alaturi de cântareata.


„M-am simti foarte bine printre liceenii craioveni. De-abia astept sa ma mai intorc in Banie“, a spus Cream la finele concertului.


Miss si Mister din „Anghel Saligny“


Dupa concertul sustinut de cântareata, spectatorii au facut cunostinta cu cele 16 liceence si opt liceeni care au participat la concursul de Miss si Mister. Concurentii a fost supusi la patru probe: prezentarea a trei tinute vestimentare si una de cultura generala. Si pentru ca adolescentii sa aiba timp sa se pregateasca, intre probe organizatorii au inserat câteva momente artistice: formatia Stelutele Craiovei a facut o demonstratie de dans modern, micuta Lucia Ghivecea a prezentat un program de balet, iar câtiva spectatori norocosi au câstigat câteva premii din partea sponsorilor evenimentului.


Cel mai mare succes la public au avut insa Blondu’ si Sinistratu’ care au sustinut un recital de hip-hop. Si pentru ca este sfârsitul anului, vremea bilanturilor, au fost premiati Organizatia Non Guvernamentala si Voluntarul care s-au facut remarcati in 2006. Câstigatorii au fost organizatia Pro Euro Young din Malu Mare si Harry Andrei, student in anul II la Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii din Craiova.


Evenimentul a fost incheiat cu desemnarea câstigatorilor concursului de frumusete. Dupa intense deliberari, Andrada Calutoiu si Alexandru Cârjan, ambii elevi ai Grupului Scolar „Anghel Saligny“, au câstigat titlurile de Miss, respectiv Mister Balul Balurilor. Cei doi liceeni s-au bucurat de o puternica sustinere din partea colegilor de liceu care au venit sa le faca galerie, iar la aflarea rezultatelor acestia au tinut sa urce pe scena pentru a-si imbratisa favoritii.


Cei mai frumosi liceeni


Andrada Calutoiu, Grupul Scolar Industrial „Anghel Saligny“: locul I


Ramona Tapi, Colegiul National „Fratii Buzesti“: locul II


Monica Toma, Colegiul National „Elena Cuza“: locu lII


Alexandru Cârjan, Grupul Scolar Industrial „Anghel Saligny“: locul I


Cristian Corneanu, Colegiul National „Carol I“, locul II


Robert Preda, Colegiul National „Elena Cuza“: locu lII

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS