21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Raspundem cititorilor

Trimiteti intrebarile dumneavoastra pe adresa: Gazeta de Sud, strada Câmpia Islaz, nr. 97A, Craiova sau pe e-mail [email protected]


Sapte luni in arest


Eugen Toba, de 36 de ani, din comuna doljeana Gighera, sat Nedeia, ne-a scris pe adresa redactiei spre a-si arata nemultumirea pentru faptul ca ar fi stat degeaba sapte luni in arest preventiv, Judecatoria Segarcea gasindu-l ulterior nevinovat pentru infractiunea de viol de care a fost acuzat. Toba este nemultumit si de faptul ca Parchetul Segarcea a formulat recurs (de fapt, apel) impotriva sentintei date de instanta de fond, banuind ca procurorii nu au formulat calea de atac in termenul de zece zile de la pronuntarea sentintei.


GdS: Conform sentintei penale nr. 435/2006 a Judecatoriei Segarcea, ati fost achitat pentru doua infractiuni de viol, dar ati fost gasit vinovat pentru violare de domiciliu in forma agravata, fapta pentru care ati fost condamnat la sapte luni de inchisoare, perioada pe care ati petrecut-o deja in spatele gratiilor. Cu privire la respectarea de procurori a termenului de apel, aceasta problema o puteti ridica in fata completului de la Tribunalul Dolj care va judeca apelul. (A.D.)


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS