10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul Solomon, in Craiovita cu Gazeta de Sud

Primarul Solomon, in Craiovita cu Gazeta de Sud

Autoritatile Baniei au raspuns invitatiei lansate de Gazeta de Sud in cadrul programului „Fii vocea cartierului tau!“, primarul Craiovei, Antonie Solomon, alti patru directori din subordinea sa, un comisar-sef de politie si un inspector scolar acceptând sa se confrunte astazi, de la ora 18.00, la Scoala nr. 30, cu oricine are ceva de spus despre viata cartierului Craiovita.


Siguranta cetateanului a fost cel mai des votata dintre temele propuse spre dezbatere de Gazeta de Sud – 85 de voturi, la discutii urmând sa participe, alaturi de primarul Craiovei, seful Sectiei 5 Politie, Cornel Tomescu, si directorul Politiei Comunitare, Constantin Petrescu. Pentru problema intitulata „Apa, canal, termoficare“ – 63 de voturi, se vor afla in sala directorul general al Regiei de Apa, Constantin Stamatoiu, si directorul general al Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, iar la intrebari din capitolul „Educatie si invatamânt“ – 41 de voturi, va raspunde inspectorul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, Octavian Gavrila.


Vor fi abordate si aspectele mentionate liber in cadrul sondajului efectuat de Gazeta de Sud inaintea infruntarii: mizeria, câinii comunitari, asfaltul necorespunzator, lipsa apei calde din cauza rau-platnicilor etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS