10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGutau a chemat popii sa alunge dracii din primarie

Gutau a chemat popii sa alunge dracii din primarie

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutau, eliberat din inchisoarea de la Aiud la sfârsitul saptamânii trecute, s-a intors de ieri la munca. Inainte de a-si relua activitatea, biroul primarului a fost tamâiat si stropit cu apa sfintita, iar un sobor de trei preoti a tinut o slujba pentru alungarea spiritelor rele.


„Am sfintit locul in care s-a intors primarul pentru a alunga dracii si tot raul din primarie. Ne-am rugat pentru unitate si iubire“, a spus State Burlus, preotul care a oficiat slujba. Angajatii primariei au uitat pâna si de protestul functionarilor publici programat pentru ora 9.00 si si-au intâmpinat seful cu aplauze, lacrimi de bucurie si multe flori. Edilul-sef a tinut sa-si asigure subalternii ca anumite reguli se vor schimba in primarie, dar ca nu vor fi impartiti in doua tabere pro si contra Gutau, asa cum se asteapta unii, si ca spera ca ei sa isi intre in ritmul normal de lucru cât mai curând deoarece sunt multe de facut.


In prima zi de lucru, primarul Gutau a fost nevoit sa isi deschida singur usa deoarece secretara sa si-a dat demisia la putin timp dupa ce el a fost arestat. „Imi pare rau ca a plecat, dar am inteles-o. Nu putea sa stea singura pe aici patru luni si sa pazeasca biroul primarului. Voi organiza cât mai curând un nou concurs pentru angajarea unei secretare“, a mai spus primarul.


Imediat dupa oficierea slujbei religioase, primarul Gutau a intrat in prima sedinta operativa dupa patru luni de detentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII